Görüş Bildir

Boş Salona Söylediler!

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, sezon açılışını konserle gerçekleştirdi. Yeşil kırmızılı kulüp, lig öncesi İzzet Yıldızhan ve Bedri Ayseli'yle düzenlediği konser ilgi görmedi. Sanatcılar boş salona, kanser vermek zorunda kaldı.

Boş Salona Söylediler!

Diyarbekirspor yeni sezona düzenlenen halk konseriyle merhaba demek istedi, ancak istediği ilgiyi göremedi.

Türkücü İzzet Yıldızhan ve Bedri Ayseli’nin sahne aldığı ve sunuculuğunu Esra Harmanda’nın gerçekleştirdiği halk konseri, beklenen ilgiyi almadı.

Seyrantepe Spor Salonu’nda gerçekleşen konsere ilginin çok az olması dikkat çekerken, protokol ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 200 kadar kişinin salonda bulunması eleştiri konusu oldu.

Konsere kısa bir süreliğine katılan Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Ebubekir Bal, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir salonun boşluğu karşısında şaşkınlıklarını gizlemezken, bir süre sonra salonu terk etmek zorunda kaldılar.

Buarada, yeni Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, bu sezona iddialı girdiklerini ve ligin açılış heyecanını Diyarbakır halkıyla birlikte paylaşmak istedikleri için böylesi bir halk konseri organize ettiklerini söyledi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi