Görüş Bildir

Bu Hastalığı Aşamıyor

Diyarbekirspor, bu sezon deplasmanda 3 maçta öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayarak tam 7 puan kaybetti.

Bu Hastalığı Aşamıyor

4 hafta önce takımdan gönderildiği kulüp tarafından açıklanan kaleci Ahmet’in geri çağrılarak Osmaniye’de ilk 11’de başlaması tartışma yaratırken, teknik heyetin kadro tercihleri eleştiriliyor.

Rahat kazanabilecekken

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, öne geçtiği maçlarda skoru koruyamıyor. Bu şekilde oynadığı 3 kritik maçta tam 7 puan kaybetti. Bu puanlar kaybedilmemiş olsaydı şimdi zirveye ortak olabilirdi.

Bu maçların üçü de deplasmanda oynandı. İstanbul’da oynanan Bayrampaşa maçında 2-0 öne geçen Diyarbekirspor, ikinci yarıda yediği gollerle 2-2 berabere kaldı.

Rize’de oynanan Pazarspor maçında iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 3-2 yenilgi ile ayrılan Yeşil-Kırmızılı takım,son olarak Osmaniyespor’a karşı deplasmanda yine 2-0 öne geçti. İkinci 45 dakikada kalesindeki iki gole engel olamayan Diyarbekirspor,altın değerinde 2 puan kaybetti.

Kale ve savunmada sorun

Gol yollarında fazla sorun yaşamayan Diyarbekirspor, yediği akıl almaz gollerle başı dertte. Savunma ve kaleci hataları öne çıkıyor.

Sezon başında takıma dahil olan kaleci Ahmet Üçgün,Bayrampaşa maçından sonra kulüp tarafından kadro dışı bırakıldı ve yapılan açıklamada kulüple ilişkisinin kesildiği kaydedildi.

4 hafta Mehmet Mert kaleyi korudu ancak Osmaniyespor maçında Ahmet Üçgün kaledeydi. 4 hafta kadroda yer almayan Ahmet’in geri çağrıldığı belirtildi. Teknik heyetin kadrodaki tercihleri de eleştiri konusu. Bir çok oyuncunun alışık olmadıkları mevkilerde görevlendirilmesi ve oyuna yapılan yanlış müdahaleler  eleştiriliyor.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi