Burhan Eşer’den Diyara Destek Ziyareti

Diyarbakırspor’un son dönemlerde yetiştirdiği en önemli futbolcuların başında gelen ve 10 sezondan beri Süper Lig’de forma giyen Burhan Eşer, memleketine olan vefasını her fırsatta gösteriyor. Süper Lig’de maçların ertelenmesi üzerine kulübü tarafından verilen izni fırsat bilerek Diyarbakır’a gelen başarılı futbolcu,3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor A.Ş’yi ziyaret ederek şampiyonluk yarışında destek verdi.

Burhan Eşer’den Diyara Destek Ziyareti

 Seyrantepe tesislerine gelerek takımın idmanını izleyen Burhan, Teknik Direktör Mustafa Ceviz’den takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

font-family

font-family>TAKIMA BAKLAVA İKRAM ETTİfont-family

font-family>İdmanın sonunda Yeşil-Kırmızılılara baklava ikram edip, hatıra resmi çektiren Burhan, kendisine ilgi gösteren futbolcularla bir süre sohbet ederek, Diyarbakırspor markasını hak ettiği yere getirmelerini istedi.

font-family>İdmanda çekim yapan Rudaw Tv’ye konuşan Burhan, Diyarbakırspor’un kötü niyetli yönetimler yüzünden amatör lige kadar düştüğüne dikkat çekerek, Yeni Diyarbakırspor A.Ş’nin yeniden yapılanma ile kente heyecan getirdiğini söyledi.

font-family

font-family>GENÇ FUTBOLCULARIN BURHAN EŞER  SEVGİSİ..font-family

font-family

font-family

font-family>Sivasspor’da başarılı bir performans ortaya koyan Burhan Eşer, Diyarbakır ziyaretlerinde genç futbolcuların ilgisiyle karşılaşıyor. Seyrantepe tesislerinde idman yapan Yeni Diyarbakırspor AŞ’nin alt yapı liglerinde forma giyen futbolcuları, kendilerine örnek aldıkları Burhan’la resim çektirme yarışına girdi. Genç futbolcularla birlikte poz veren Burhan, gençlerin selfie taleplerini de geri çevirmedi

font-family

Kaynak: Diyarbakır Söz