Bursaspor Galatasaray ATV’de final maçı

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu 4 yıldızlı Galatasaray ile ligin güçlü ve iyi oynayan ekiplerinden Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı’nda karşı karşıya geliyor.

Bursaspor Galatasaray ATV’de final maçı

EMRE ATEŞ

Ziraat Türkiye Kupası sahibini buluyor. Bu akşam ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ile son şampiyon 4 yıldızlı takım Galatasaray karşı karşıya geliyor. Galatasaray sezonu iki kupayla kapatmak isterken, Bursaspor 29 yıllık kupa hasretine son vermek istiyor.

Galatasaray Bursaspor maçı Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak. Bülent Yıldırım'ın düdük çalacağı mücadele ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUSLERA YOK

Galatasaray’da en büyük eksik olarak göze çarpan ilk isim ise hiç kuşkusuz ki kaleci Fernando Muslera. Uruguaylı başarılı eldiven milli takımının Copa America öncesi yapacağı hazırlık kampına davet edildi. Hem Muslera’nın hem de Galatasaray’ın izin talebi reddedildiği için bu önemli maçta Sarı Kırmızılı takımın en önemli kozu formasını giyemeyecek. Muslera’nın yerine kalede yine Sinan Bolat’ın yer alacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Spor Merkezi