Bursaspor localarına UEDAŞ desteği

Bursaspor'un satşa çıkardığı localara UEDAŞ talip oldu

Bursaspor localarına UEDAŞ desteği
BURSASPOR Kulübü'nün stadında satışı çıkardığı localara UEDAŞ talip oldu, loca ve reklam gelirleri için 300 bin TL’lik bir katkı sağladı.
Bursaspor’un ligin ikinci yarısında maçlarını oynadığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda loca satışları devam ediyor. Kısa adı UEDAŞ olan Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi, yeşil beyazlı kulübe 2 yıllık süre içiresinde loca ve reklam geliri için 300 bin TL’lik katkı yaptı.
Özlüce Tesisleri’nde yapılan imza törenine Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı.
ALİ AY: BEREKETLİ BİR HAFTA
Törende konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, şunları söyledi:
"Bu hafta kulübümüz için bereketli geçiyor. Haftaya forma göğüs reklamıyla başladık. Bu sabah Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey store için Nilüfer’de yer tahsis etti. UEDAŞ ile anlaşma yapacağız. Bursaspor’un bunlara ihtiyacı var. Kendime hedef koydum. Ağustos ayından sonra güzel mali tablo ortaya koymak istiyorum. UEDAŞ Mesut beyle görüştük. Reklam bütçelerini 2 yıllık yapabiliyorlarmış. Bize 300 bin TL ayırdılar. Bununla loca satışı ve stadın çeşitli yerlerine reklam geliri olacak. Desteklerine teşekkür ediyorum."
EFE: BURSASPORLA BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ
UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'de şöyle dedi:
"Bursaspor’un izlere ve bu kentte yaşayanlara yeni sevinçler yaşatması için destek veriyoruz. Şampiyonluk ta yaşadığımız aynı gururları yaşatmasını arzuluyoruz. Maddi ve manevi olarak yayındayız. Bursalı olmaktan, Bursaspor ile birlikte olmaktan mutluyuz. Localarda yerimizi alıyoruz. Şehrin firma ve markalarını komşu olmaya davet ediyoruz. Bu takım bu şehrin, bu şehir hepimizin. Her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum."
İmzaların atılmasından sonra Bursaspor Başkanı Ali AY, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe’ye 2010 yılında İbrahim Yazıcı Başkanlığında hazırlanan Bursaspor almanağı hediye edildi.

FOTOĞRAF   

Kaynak: Diyarbakır Söz