Görüş Bildir

Büyük Buluşma!

4 gün içinde ligde ve kupada Keçiörengücü ile iki maç yapacak olan Amedspor, ilk sınavını bugün verecek. Zirve yarışında büyük önem taşıyan Seyrantepe’deki maç saat 14.00'te başlayacak.

Büyük Buluşma!

2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler, geçtiğimiz hafta deplasmanda Anadolu Üsküdar’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini aldığı lige bugün önemli bir maçla devam edecek.

NAKİ VE YUSUF YOK

Lider Keçiörengücü’nü ağırlayacak olan Amedspor, rakibine ilk yenilgisini yaşatarak puan farkını 2’ye indirmek ve Salı günkü kupa maçı öncesinde moral kazanmayı hedefliyor. Sakatlıkları devam eden Deniz Naki ve Yusuf’un bugünkü maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

TARAFTAR TAŞINACAK

Maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 5’er TL olarak açıklanırken, bundan önceki maçlarda olduğu gibi bu maçtan önce de sporseverler  ücretsiz araçlarla şehir içinden maçın yapılacağı Seyrantepe Spor tesislerine taşınacak. K. Maraş bölgesi hakemi Ali Karatutlu’nun yöneteceği maçta Niğde’den Eser Eti ve K.Maraş’tan Mustafa Onur Özgenç yardımcı, Hatay’dan Bekir Özçelik de 4. hakem olarak görev yapacak

YÖNETİMLE BULUŞMA

Kulüp yönetimi, bugünkü maç öncesinde takıma moral yemeği verdi. Futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen yöneticiler, geçen hafta alınan yenilginin futbolda yaşanabilecek muhtemel bir kaza olduğuna dikkat çekerek takıma olan inançlarını ve güvenlerini dile getirdiler. Futbolcular da bugünkü maçtan 3 puanla ayrılarak yeni bir sayfa açacaklarını vurguladı. Ayrıca taraftarlardan destek istendi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi