Çınar’da Spor Seferberliği

Çınar Kaymakamlığı,ilçede çeşitli branşlarda faaliyet gösteren sporculara malzeme yardımında bulunarak yüzleri güldürdü. Kaymakam Kaya,”İlçemizde sporun gelişmesi için maddi ve manevi katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Çınar’da Spor Seferberliği

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde kaymakamlık çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü’nün basketbol ve voleybol takımlarına malzeme desteği sağladı. Kaymakamlığın desteğinden çok sayıda sporcu faydalandı. Daha önce de ilçedeki okullara ve sporculara malzeme desteği sağlayan Kaymakam Kaya’nın bu tutumu antrenörleri,sporcuları ve velileri sevindirdi.

Bu desteklerin devam edeceğini vurgulayan Kaymakam Kaya,”her zaman çocuklarımızı eğitim ve sportif alanda destekleyeceğiz.Amacımız ilçemizde sporun hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır” dedi.

İlçe Müdürü Bay’dan Kaymakama Teşekkür

İlçe spor müdürü Mehmet Yılmaz Bay ise göreve geldiği günden bu yana spora verdiği destekle dikkat çeken kaymakam Selami Kaya’ya teşekkür etti. Bay,”İlçemizde çok ciddi oranlarda genç nüfüs var. Çocuklarımız ve gençlerimiz hem spora yatkın,hem de sporu seviyor. Önemli bir sporcu potansiyeline sahibiz. Bu nedenle sağlanan bu destekler ve malzeme yardımı çok önemli. Sayın kaymakamımız bu konuda çok hassas ve ilgili. Göreve geldiğinden beri sporculara,spor yapmak isteyen gençlere destek sağlıyor” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz