Çaykur Rizespor'da şuta karşı savunma önlemi!

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi akşamı sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, etkili şutlara karşı savunmasını özel olarak çalıştırdı.

Çaykur Rizespor'da şuta karşı savunma önlemi!

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da sakatlığı nedeniyle yurt dışında tedavi gören Sylvestre’nin dışında tüm futbolcular hazır bulundu. Hikmet Karaman, antrenmandan önce sahada futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

"İNANIN ÇOCUKLAR"

Oyuncularına Galatasaray maçının önemini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, rakiplerini yenecek güçte olduklarını, oyuncularının da buna inanmasını istedi. Antrenör Roland Koch’un yaptırdığı kondisyon hareketleri ile başlayan antrenman, daha sonra taktik ağırlıklı çalışma ile devam etti.

SAVUNMAYA 3 OYUNCU İÇİN UYARI

Hikmet Karaman, savunma oyuncuları ile özel olarak ilgilendi. Galatasaray'ın etkili şut atan oyuncuları Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’a karşı önem olarak kaleye yöneldikleri zaman şut atmalarına izin verilmemesini istedi.

Savunma oyuncularını birebir şut atmaya yönelen oyunculara karşı çalıştıran Karaman, bu konuda dikkatli olmalarını istedi. Antrenman daha dar alanda pas ve taktik ağırlıklı top çalışması ile sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz