Görüş Bildir

Cenk Tosun’un gözü Galatasaray’ı kesiyor!

Şenol Güneş'in Süper Kupa mücadelesinde gol umudu Cenk Tosun olacak. Hazırlık maçlarında güven veren ve “Gomez’i aratmam” diyen milli forvet, Galatasaray’ı gözüne kestirdi.

Cenk Tosun’un gözü Galatasaray’ı kesiyor!

Forvet hattı için transfer arayışlarında olan Beşiktaş’ta mevcut kadrodaki golcülerin hazırlık maçlarındaki performansları dikkat çekti. Beş karşılaşmada toplam 9 gol kaydeden siyah-beyazlılarda Cenk Tosun ile Ömer Şişmanoğlu, üçer kez rakip fileleri havalandırdı. Mustafa Pektemek ise bir kez gol sevinci yaşadı. Son iki yılda Demba Ba ve Mario Gomez’in arkasında yedek bekleyen Cenk, 11’de görev yapacağı bugünkü Galatasaray maçını dört gözle bekliyor.

Şenol Güneş bugün Süper Kupa’da motivasyonu üst düzeyde olan milli futbolcudan kamp dönemindeki başarılı performansını sürdürmesini bekliyor. Güneş’in idmanlarda özel olarak ilgilendiği Cenk Tosun da Galatasaray’ı boş geçmeyeceğinden emin olduğunu belirtip gol sözü verdi. Geçen sezon sonradan oyuna girdiği maçlarda attığı gollerle şampiyonluğa katkı sağlayan formda oyuncu, forma şansı bulacağı derbide yönetime “Golcü sıkıntısı yok”mesajı da vermek istiyor.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi