Çermik, Kayapınar'ı devirdi

Süper Amatör'de haftanın maçı olarak değerlendirilen Çermikspor ile Kayapınar Belediyespor arasındaki karşılaşmada, ev sahibi gülen taraf oldu. Çermikspor maçı 2-0 kazandı.

Çermik, Kayapınar'ı devirdi
DİYARBAKIR- Süper Amatör liginde haftanın maçını ÇermikSpor kazandı. Kendi sahasında Kayapınar Belediyespor'u ağırlayan Çermikspor, sergilediği üstün oyunla sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak, taraftarlarını çoşturdu.

HAFTANIN MAÇI Karşılaşmaya taraftarın büyük desteğiyle başlayan Çermikspor  maçın 17. dakikasında Kaptan Hüseyin’in pası ile buluşan Turgay’ın, düzgün vuruşuyla, meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. İkinci yarıya 1-0'lık üstünlükle başlamanın avarajıyla hareket eden Çermikspor, Kayapınar Belediyespor karşısında farkı artırmaya çalıştı. Büyük heyecana sahne olan maç bu skorla biteceği sanılırken, 90'ıncı dakikada beklenen ikinci gol, serbest vuruşla geldi.

TARAFTARI COŞTURDU Çermikspor atağında Ayhan ceza sahasının hemen önünde düşürüldü. Serbest vuruşu kullanan Kaptan Hüseyin plase vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Haftanın önemli maçı Çermiksporun 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, Kayapınar Belediyespor beklediği puanı alamayarak, eli boş döndü.

Alınan galibiyeti değerlendiren Çermikspor Kulübü Başkanı Remzi Tekdemir, “Bu önemli mücadeleye hafta boyunca çok sıkı bir şekilde hazırlandık. Taraftarımızın coşkulu desteğiyle büyük bir başarıya imza attık. Centilmence oynadığımız ve büyük heyecana sahne olan maçı kazandığımız için çok sevinçliyiz. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Takımımıza güvenim sonuzdur. 10. hafta sonunda 24 puanla puan cetvelinde 2. sırada bulunuyoruz. Amacımız ligin sonunda ligi zirvede tamamlamaktır” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz