Çetin konuştu

Amedspor’daki durumu hala belirsiz olan Abdullah Çetin, boş sözleşmeye imza attığı halde hem geçen sezonki alacaklarının verilmediğini hem de bu sezon için mağdur edildiğini söyledi. Çetin yaşananları şöyle anlattı.

Çetin konuştu

‘Bugüne Kadar Hep Sustum’

Bugüne kadar hep sustum taki kulübüm bugün yaptığı açıklamaya kadar. Görünüş o ki kulübüm beni  zan altında biraktı. Amedspor ismini laf gelememesi için sustum .

Doğrudur ben Amedspor’la görüşmeye gittim.Geçen sene ne sıkıntılar içinde olduğumuzu en iyi bilenlerdenim .Bana  geçen yılki anlaşmamdan aşağı rakam söylendi .Ben de hiç düşünmeden kabul ettim. Diğer futbolcular  ve transferlerle görüşülecek  sonra durumun belli olacak dediler.Bunu da yok demedim.Sonra öğrendim  başkalarıyla öyle rakamlarla anlaşılıyor ki benimki onların yanında çerez kalıyor.

Oysa ben hiç bir zaman Amedspor’la pazarlık etmedim onlar ne dediyse  başım üstüne dedim görüşmem en fazla 5 dakika  sürdü.Bu takıma ne verdiklerim ortadadır kesinlike mevzu para değildir .Bu şekilde olunca ortaya bana verdikleri değer çıkıyor .Sonra  bu lafı dedim;”Ben  50 milyara oynayacağım  diğer arkadaşlar da 200 milyara oynasın kabul etmeyen namerttir” .Amedspor’u gerçekten  seven futbolcunun yapması gereken budur.” Bunu da  onlar kabul etmedi.

‘Diyarbakırspor Hariç Herkese Gidebilirsin’

Ben  kulüple ikinci sefer  görüşmeye gittim.Bana  bu şartlarda şeninle anlaşamayacağız” dediler.Ben de  doğudaki takımlarla görüştüm. Hatta yurt dışı takımlarıyla görüştüm.Bu da benimle anlaşamadıkları için en doğal hakkımdır.En son Salı günü sabah 4’e kadar başkanın bürosunda oturduk görüştük .Hatta basından ve  taraftardan bir abimiz de vardı. Yönetim kurulu aldığı karar ile bana ,”bu sene seni kiralık vereceğiz dediler .ama bi şartla Diyarbakirspor’a  gitmeyeceksin “dediler.Ben de bunu kabul etmedim .Dedim ki  iki kulüp arasında sıkıntı var,barış elçisi olayım” fakat bunu kabul etmediler. Cizrespor benim mevkime transfer yaptığını söyledi,Diyarbekirspor benim memleketimin takımıdır neden gitmeyeyim.

‘Nereye Gideceğime Ben Karar Vereyim’

Benim paraya değer vermediğimi herkes bilir .Ben bir bir futbolcu gibi görüşmede 5 milyarın hesabını yapmadım yapmam da. Oynadığım 4 sene içinde burdan aldığım  miktarın 2 katı teklifler geldi düşünmeden reddettim .Hattta Dalkurd kulübü geçen sezon ceza aldığımda  teklif etti,bana  transfer kağıdı gönderdi ben de onu başkana gönderdim ama kaptanımız Şehmus abi rahmet edince hiçbir yere gitmeyi düşünmedim.

Bana yapılan bu haksızlığı göz ardı edemezdim .Benim tek istediğim değerdi ha nedir halk bana  değerimi harbiden verdi onlara minnettarım. Demesinler para için yaptın. Bu olaylardan dolayı aramıza soğukluk girdi.Ben  lafımın arkasındayım .Yine  diyorum ben 50 alacağım  onlar 200 u kabul edecekler mi?. Ben  bu kulübe gelirken bonservis ödenmedi şuan benden  bonservis isteniyor.Ben  İsrail l takımına gitmiyorum ki. Beni i kiralık vereceklerini ilettiler o zman gideceğim takıma da ben karar vereyim.

Kaynak: Spor Merkezi