Görüş Bildir

Ceza Yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Amedspor ve Diyarbekirspor’a ceza yağdırdı. Amedspor’lu Furkan Yaman’a 4 maç ve Diyarbekirspor teknik direktörü Selahattin Dinçel’e de 2 maç men cezası uygulandı. İki kulübe ayrıca toplam 20 bin 500 TL para cezası verildi.

Ceza Yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Diyarbakır takımlarına ceza yağdırdı. Kurul,Amedspor ve Diyarbekirspor’a para cezasının yanı sıra teknik adam ve futbolcularına da ceza kesti.

PFDK,Hacettepespor maçında taraftarların neden olduğu saha olaylarından dolayı Amedspor’u 12 bin TL para cezasına çarptırdı.

Kurul, aynı maçta kırmızı kart gören Amedspor’lu futbolcu Furkan Yaman’a  rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 4 resmi müsabakadan men ve 4 bin TL para cezası verdi.

Diyarbekirspor’a ve Dinçel’e Ceza

PFDK, Diyarbekirspor’a da ceza yağdırdı. Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Yeşil-Kırmızılı kulübe 3 bin TL para cezası uygulandı.

Aynı müsabakada Diyarbekirspor  teknik sorumlusu Selahaddin Dinçel'in, rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 1500 TL para cezası ile  cezalandırılmasına karar verildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi