Cimbom'da kriz!

Galatasaray’da, Fenerbahçe derbisi öncesi yönetim içinde büyük bir krizin daha patlak verdiği, başkan Ünal Aysal’ın, yardımcılığını yapan yöneticilerden Adnan Öztürk ile tartışarak, ‘yollarını ayırma kararı’ aldığı öğrenildi.

Cimbom'da kriz!

YÖNETİMDE BÜYÜK BİR ŞOK ETKİSİ YARATTI

Öztürk ile yaptığı görüşmede “Seninle artık çalışmak istemiyorum Adnan” diyen Aysal’ın bu sözleri, yönetim içinde şok etkisi yarattı. Son olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretine de başkan Ünal Aysal tarafından davet edilmeyen Adnan Öztürk’ün, yönetimden tamamen dışlandığı ortaya çıktı.

‘AİLENİN REİSİ TERİM DOĞRU KARARI VERECEKTİR’

Yönetim içindeki bu krizin perde arkasında yatan nedenin ise Adnan Öztürk’ün Beşiktaş derbisi öncesinde katıldığı bir televizyon programında sarfettiği sözler olduğu ortaya çıktı. Öztürk’ün, o dönemde affedilen Melo ve Riera için kendisine sorulan “Siz olsanız affeder miydiniz ?” sorusuna yanıt olarak önce “Ailenin reisi olan Fatih Terim doğru kararı verecektir” dediği, ardından da hem Ünal Aysal’ın tepkisine neden olacak hem de Fatih Terim’in aldığı af kararını derinden sorgulayan şu cümleleri sarfettiği belirtildi:

‘BENİM ŞİRKETİMDE OLSA 30 SANİYE DURAMAZ’

“Teknik direktör değilim, olamam da. Şunu söyleyebilirim ki, benim yöneticilik yaptığım şirketlerde, kurallarına saygısızlık yapan, mevkisi ne olursa olsun, yarım saat içinde kendisini kapının önünde bulur. Zaten bizim şirketlerde böyle kavga olamaz. Olursa, gitmesi 30 saniyeyi bulmaz” İşte Öztürk’ün bu sözlerine çok kızan başkan Aysal’ın, Süper Final serisinde oynanacak kritik Beşiktaş maçına sadece 2 gün kala, Florya’nın huzurunu bozacak bu açıklamaların hesabını sorduğu ve yardımcısıyla sert şekilde tartıştığı ortaya çıktı.

TOPLANTIDA DA KONUŞMADILAR

Başkan Ünal Aysal’ın açıkça yüzüne karşı “Seninle bu şartlarda çalışamayız Adnan” dediği, Öztürk’ün de kendisini savunduğu ancak Aysal’ın tatmin olmayarak, son sözünü söylediği bildirildi. Yaşanan bu tartışmanın ardından yönetim kurulu toplantılarının birine katılmayan, diğerinde de birbirleriyle konuşmayan ikilinin, yola nasıl devam edeceği henüz bilinmiyor. Başkan Ünal Aysal’ın, Adnan Öztürk’ün bir an önce istifa etmesini beklediği belirtilirken, Öztürk’ün ise nasıl bir tavır alacağı büyük bir merak konusu.

Habertürk

Kaynak: Diyarbakır Söz