Görüş Bildir

Çocuklarıyla beraber kuşak terfi sınavına hazırlanıyor

Siirt’te iki çocuk annesi, tekvando kursuna giden çocuklarını motive etmek amacıyla onlarla beraber kuşak terfi sınavına hazırlanıyor.

Çocuklarıyla beraber kuşak terfi sınavına hazırlanıyor

Siirt’te iki çocuk annesi Mukaddes Ünal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde verilen tekvando kursuna giden çocuklarını yalnız bırakmıyor. 8 aydır çocuklarıyla birlikte kursa gelen anne Ünal, onlarla birlikte kuşak terfi sınavına hazırlanıyor. Oğluyla beraber kuşak terfi sınavına katılacak olan anne Ünal, “Çocuklarımla 8 aydır tekvando yapıyorum. Çocuğumun performansında çok ilerlemeler kat etti. Hem oğlum öğrenci hem kendim öğrenciyim. Bir üst kuşak almaya çalışıyoruz. Sağlık için spora devam diyorum. Spor yaparak çocuklarıma destek oluyorum. Tekvando kursunda onlarla beraber olmanın gururunu taşıyorum” dedi.

Antrenör Osman Katuk, çocukları milli takıma yetiştirme hedefinde olduğunu belirterek, "Ailelerin bir yıl içerisinde çocuklarının nereden nereye geldiklerini gözlemleme fırsatı buluyorlar. Bir yıl gibi kısa süresinde minik tekvandocularımızı belli bir seviyeye getirdik. İlerleyen tarihlerde yapacağımız kuşak terfi sınavında başarılı olan sporcular bir üst kemere geçmeye hak kazanacaklar. Bu konuda il halkının spora gereken önemi vermelerini istiyoruz. Tekvando kursu ile spor disiplini kazanmış, kendine güvenen yetenekli sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi