Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kulüp başkanları ile toplantısı bitti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kulüpler Birliği Heyeti’nin Mabeyn Köşkü'ndeki toplantısı sona erdi. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kulüp başkanları ile toplantısı bitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'de mücadele eden 18 takımın başkan ve yöneticilerinden oluşan Kulüpler Birliği heyetini Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve diğer Süper Lig kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı. Toplantıda Fenerbahçe Kulübü'nü, Hukuk İşleri ve Dış İlişkiler Sorumlusu Şekip Mosturoğlu temsil etti.

LİG MAÇLARINA "TERÖRE HAYIR" PANKARTIYLA ÇIKILACAK

Toplantı sonunda, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ çıkışta bekleyen gazetecilere açıklama yaptı. Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugünkü ana gündem maddesinin teröre karşı birlik olmak ve teröre hayır demek, 2. maddesinin de Süper Lig A.Ş. olduğunu söyleyen Göksel Gümüşdağ, "Tüm kulüp başkanlarımızla birlikte terörü tek bir sesle lanetledik. Önümüzdeki hafta tüm lig maçlarına 'teröre hayır' pankartıyla çıkılacak" dedi.

Teröre karşı tek vücut olmak ve bu beraberliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzurunda da göstermek istediklerini belirten Gümüşdağ, "Genel anlamda gayet güzel bir toplantı oldu. Tüm kulüp başkanlarımız tek tek söz aldı; teröre karşı tepkisini ve terörü lanetlediğini söyledi. Dolayısıyla bu süreçte de bundan sonra da tek ses tek güç olacağımızı bir kez daha kendisine de ifade etmiş olduk. Çok faydalı bir toplantı oldu. Kendisine 18 Süper Lig kulübünün ıslak imzalı mutabakat zaptını takdim ettik. Aynı zamanda da 4 Haziran'da Sayın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluyla da imzalamış olduğumuz mutabakat zaptını da sunmuş olduk. Ve Süper Lig AŞ. taslağını da kendisine takdim ettik. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Kendisi de gerek Sayın Başbakanımızla gerek sayın Gençlik ve Spor Bakanımızla değerlendireceğini söyledi. Dolayısıyla olumlu geçtiğini, güzel geçtiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi