Görüş Bildir

Dış transferde iki imza atıldı

Yeşil-Kırmızılı Amed Sportif Faaliyetler dış transferde Gümüşhanespor’dan Cumhur Yılmaztürk ve Menemen Belediyespor’da Mazlum Demir'le anlaştı. İki futbolcu da ikişer yıllığına imza attı.

Dış transferde iki imza atıldı

Önceki gün yapılan görüşmelerin sonuçlanması üzerine Amed Sportif Faaliyetler, Gümüşhanespor’dan Cumhur Yılmaztürk ve Menemen Belediyespor’da Mazlum Demir’le ikişer yıllık sözleşme için imza töreni düzenledi.

AMEDSPOR ÇATISINDA BULUNMAK

Yeşil-Kırmızılı ekibe dahil olan Cumhur Yılmaztürk, Amed Sportif Faaliyetlerin çatısı altında bulunmaktan memnun olduğunu belirterek,  “Yeni kulübümde şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunun için buraya geldim. Amedspor’ şampiyon yapmak için mücadele edeceğim” dedi.

26 yaşındaki Mazlum Demir ise son 8 yıldır Menemen Belediyespor’da forma giyen 26 yaşındaki Mezlum Demir, Abdullah Çetin’e alternatif olarak takıma takviye edildi. Demir, sağbek mevkisinde görev yapacak.

İSTEMİ'YE TEKLİFLER

Öte yandan, Yeşil kırmızılı beyazlı forma altında çok önemli maçlar çıkaran ve kritik gollere imza atan Mehmet Sıddık İstemi’ye PTT 1. Lig takımları başta olmak üzere birçok kulüpten transfer tekli gelmeye başladı. Manisaspor, Nazilli Belediyespor, Adana Demirspor, Zonguldak Kömürspor ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un aralarında bulunduğu takımlardan gelen teklifleri bekleten İstemiye, Amedspor'la henüz sözleşmesini yenilemediği öğrenildi. Maddi konularda yönetimin adım atmasını bekleyen Sıddık’ın önümüzdeki haftadan itibaren teklifleri değerlendirmeye alabileceği söylendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi