Görüş Bildir

Denizlispor kaptanı Mustafa Keçeli bırakıyor

PTT 1'inci Ligi'nde düşmeme mücadelesi veren Denizlispor'un 38 yaşındaki kaptanı Mustafa Keçeli, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

Denizlispor kaptanı Mustafa Keçeli bırakıyor
19 yıllk profesyonel futbol yaşamının 8 yılını yeşil siyahlı kulüpte geçiren Mustafa Keçeli, "İşin doğrusu artık yoruldum. Formayı gençlere teslim etmenin zamanı geldi. Tek üzüntüm Denizlispor'un düşme hattında yer alması. Takımın ligde kalması için arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Sezon sonunda bu takım lige tutunacak ve ben de kramponlarımı asıp, gönül rahatlığı içinde sahalara veda edeceğim" dedi.

Aslen Ankaralı olmasına karşın kendisini Denizlili hissettiğini sözlerine ekleyen deneyimli futbolcu, "Denizlispor'da futbol oynarken evlendim, arkadaşlarımın çoğu bu kentte. Denizli bana maddi ve manevi çok şey kazandırdı. Çocuklarım da bu şehirde çok mutlu. Futbolu bıraktıktan sonra Ankara dışında bir kentte yaşamak istersem bu kesinlikle Denizli olur" ifadesini kullandı.
Profesyonel futbola 1997'de Petrolofisi'nde başlayan Mustafa, Denizlispor dışında şimdiki adı Osmanlıspor olan Ankaraspor, Trabzonspor, Bursaspor, Mersin İdman Yurdu ve Bugsaşspor'da forma giydi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi