Destek Bekliyor

Diyarbekirspor, pazartesi günü Spor Toto 3. Lig Play Off yarı final rövanş maçında Ankara Adliyespor ile yapacağı maça kilitlendi.

Destek Bekliyor

Ankara Adliyespor ile Pazartesi günü sahasında karşılaşacak olan Diyarbekirspor, taraftarlardan takımlarına destek vermesini istedi

Spor Toto 3. Lig Play Off yarı final rövanş maçında Ankara Adliyespor ile pazartesi günü sahasında karşılaşacak olan Diyarbekirspor'dan taraftarlara çağrı geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Play Off yarı final rövanş maçı öncesinde taraftarların takıma destek vermesi çağrısında bulunuldu. Lig maçlarında uygulanan bilet fiyatlarında değişiklik yapılmadığı ve biletlerin maraton 5, kapalı 10 ve numaralı tribün biletlerinin 15 liradan satılacağı belirtilen açıklamada, bilet satışlarına maç sabahı stat gişelerinde başlanacağı ve kapılarının da saat 14.30’da açılacağı kaydedildi.

DESTEK ÇAĞRISI

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  "Tüm taraftarlarımızı maça gelerek, takımımıza bu önemli maçta Diyarbakır'a yakışır görüntüler ortaya koyarak, centilmenlik ölçüleri içerisinde destek vermeleri çağrısında bulunuyoruz. Takım ve taraftar bütünleşmesini en iyi şekilde yansıtıp alacağımız galibiyetle final maçına yüksek moralle çıkalım diyoruz. Şimdi birlik ve dayanışma zamanıdır. Kulübümüze ait lisanslı ürünlerin satıldığı Diyarıum taraftarlarımızın ilgisini bekliyor. Maça gelecek taraftarlarımızdan lisanslı ürünlerimizi alıp tribünlere gelerek, görsel şov oluşturmalarını talep ediyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz