Görüş Bildir

Dicle Üniversitesine milli görev

Dicle Üniversitesinin, 16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımının antrenörlüğüne Öğretim görevlisi Ahmet Karakurt getirildi.

Dicle Üniversitesine milli görev

Türkiye Voleybol Birinci Liginde yıllarca baş antrenörlük görevini yürüten, Voleybol Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi olan Ahmet Karakut, önceki yıl 16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımını Balkan Şampiyonu yapan isim olmuştu. Beden Eğitimi Öğretim Görevlisi Ahmet Karakurt’a bir kez daha milli davet gelerek, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımının antrenörlüğüne getirildi.

Karakurt, önce Ankara’da yapılacak milli takım kampına katılacak. 28 Haziran’da başlayan kampta, 16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımı oyuncularını Bulgaristan’da düzenlenecek şampiyonaya hazırlayacak.7-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek şampiyonanın ardından Karakurt ve milliler yurda dönecek. Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretim Görevlisi Ahmet Karakurt, 16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımının Baş Antrenörlük görevinin çok önemli olduğunu söyledi.

Karakurt, “Genç ve gelecek vadeden sporcularımızla ay yıldızlı bayrağımızı başarıyla dalgalandırmak için Bulgaristan’da mücadele edeceğiz. İki yıl önce elde ettiğimiz Balkan Şampiyonluğunu bir kez daha elde etmek istiyoruz. Hedefimiz mutlak şampiyonluktur” dedi.

16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımının antrenörlüğü görevine getirilmesinde Dicle Üniversitesinin çok önemli payının olduğunu vurgulayan Karakurt, şöyle dedi:“Üniversite yönetimimizin bizlere destek vermesi ve yanımızda olması nedeniyle önemli görevlere getiriliyoruz. Ben de bana inanan ve yanımda olan değerli büyüklerimin ve voleybol camiamızdaki arkadaşlarımın inançlarını boşa çıkarmak için elimden geleni yapacağım.”Karakurt, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül’le, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, As Başkanı Ahmet Göksu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi