Görüş Bildir

Dilmen'den Amerspor isyanı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Amedspor takımına sağda solda hakaret ediliyor. Etmeyeceksiniz kardeşim! Kürt insanı bizim insanımız değil mi?" dedi.

Dilmen'den Amerspor isyanı

Ntvspor'daki Yüzde 100 Futbol programında yorum yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'ın yayıncı kuruluşta alt liglerde yaşanan sıkıntıları vurgulaması üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in sözleri şu şekilde:

"Türkiye cennet gibi bir ülke. Terör tabi ki istemeyiz ancak futbolla ilgili de oyuncular başka türlü dertli. Mesela Rodrigues, Paok'ta oynuyordun Galatasaray gibi Avrupa kulübüne geldin minimum Paok'ta aldığın paranın üç katını kazanıyorsun. Allah daha çok versin. Dünyada herhalde en sonuncu bizizdir verdi ödeyen.

"KÜRT İNSANI BİZİM İNSANIMIZ DEĞİL Mİ?"

Türkiye acayip bir yerden geçiyor. Amed Spor takımına sağda solda hakaret ediliyor. Etmeyeceksiniz kardeşim! Kürt insanı bizim insanımız değil mi? Ben 10 ay Van'da kaldım hayatımın en güzel 10 ayını geçirdim.

Bir gün Cumhurbaşkanımız Başbakan iken spor ailesiyle buluştu. Herkes ondan bir şey istiyordu. Ben dedim ki; Türkiye birlikte değil midir? Birliktedir. Peki niçin Karadeniz Karadenizliler ile oynuyor, doğulu doğulularla oynuyor? O gün orada benim fikrim konuşuldu ve uygulanmaya başladı."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi