Görüş Bildir

Direniş Grubundan Örnek Davranış

Amedspor’un Taraftar grubu DİRENİŞ yaptığı bilinçli çalışmalar sonucunda sosyal medyada gündeme oturdu.

Direniş Grubundan Örnek Davranış

Özellikle bu sezon taraftar sayısının artmasında yeni kurulan ve Başkanlığını Diyarbakırspor tribünlerinin duayen ismi, uzun dönem Diyarbakırspor’a da tribünlerde hizmet etmiş olan Ramazan Tugay’ın yaptığı Direniş taraftar Grubunun rolü çok büyük oldu.

Diyarbakır’a her gelen rakip taraftar gruplarını misafirperverce karşılayıp, ağırlayan ve en ufak bir olumsuzluğa izin vermeyen Direniş Grubu büyük alkışı hak ediyor.

ZONGULDAK’LI TARAFTARLARI EL ÜSTÜNDE TUTTULAR

Direniş Grubu dün de Zonguldak Kömürspor taraftarlarını Diyarbakır’a ayak bastıktan itibaren en iyi şekilde ağırlayarak, Diyarbakır’ın misafirperver yakınlığını bir kez daha gösterdiler. Zonguldak taraftarlarını Diyarbakır’da en güzel şekilde ağırlayan ve tüm Türkiye’ye güzel bir mesaj veren Ramazan Tugay önderliğinde ki Direniş Grubu sosyal medyada yankı buldu.

Direniş Grubu tarafından Diyarbakır’da gördükleri misafirperverliğe karşılık sosyal medya üzerinden memnuniyetlerini dile getiren ve spor ’un kardeşlik yönüne vurgu yapan Zonguldak’lı taraftarların bu tavrı da umarım bir yerlere verilecek en güzel cevap olmuştur.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi