Diriliş Ertuğrul'da son dakika üzücü haber

Diriliş Ertuğrul başlamasına sadece bir gün kala Candar Beyi Erdem Alkan'ın kalp krizinden mütevellit hastanede yoğun bakıma alındığı öğrenildi

Diriliş Ertuğrul'da son dakika üzücü haber

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu devamlı olarak sorulurken 3. sezon için dizi de hazırlıkların devamettiği yapımclar tarafından açıklanmıştı. Çekimlerinin tam gaz devam ettiği dizi ile ilgili olarak son dakika üzücü haber de sabah saatlerinde duyuldu. Dizi ye bu sezon dahil olan ve Candar Beyi karakterini canlandıracak olan usta oyuncu Erden Alkan'ın akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçirdiği öğrenilirken, yoğun baım ünitesinde tedavisinin devam ettiği açıklandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

3. sezona girmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul'un ilk fragmanının yayınlanması akabinde yarın akşam TRT1 ekranarından başlayacağı belirtildi. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Diriliş Ertuğrul dizisinin 3 sezon yeni fragmanının 13 Ekim perşembe günü saat 21:30'da yayınlanacağını açıklandı. Yapılan açıklama neticesinde Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu 26 Ekim çarşaba günü ekranlarda olacak

CANDAR BEYİ ERDEM ALKAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Dizinin başlamasına sadece bir gün kala üzücü haber açıklandı. Diriliş Ertuğrul'da Candar Beyi rolünü canlandıracak olan Alkan'ı  kalp krzi geçirdiği ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ERDEM ALKAN HAYATI

Erden Alkan, 12 Şubat 1941 tarihinde Giresun'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Vefa Lisesi’nde tamamladıktan sonra Viyana’daki Max Reinhardt Tiyatro Okulu’na giden Alkan kariyerine 1970 yılında Ölüm Emri adlı yapım ile başlamıştır. En son Fetih 1453 filminde ekranlara gelen oyuncu şimdi ise Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda TRT 1 ekranları aracılığı ile sevenleri karşısına çıkacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz