DİSKİ Yaman hazırlanıyor

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adıyamanspor maçının hazırlıklarına başladı.

DİSKİ Yaman hazırlanıyor

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda oynadıkları Belediye Vanspor beraberliğiyle kapatan Sarı-kırmızılı futbolcular teknik direktör Burhan Yıldırım nezaretinde idmanlarını sürdürüyor.  Cuma gününe kadar sürdürülecek idmanların teknik ve taktik ağırlıklı olacağını belirten teknik direktör Burhan Yıldırım şöyle dedi:

YAMAN HAZIRLIK

"DİSKİspor olarak oynadığımız 4 karşılaşmada henüz galibiyetimiz ile mağlubiyetimiz yok. Artık galibiyetle tanışmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Kadromuzda iyi olmasına rağmen, bir türlü şansızlığımızı yenemiyoruz. Artık galibiyet almamaya dur demek istiyoruz. Bu DİSKİspor'a yakışmıyor. Adıyamanspor'u yenip hem bir çıkış yakalamak hem de ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Bunun için hafta içi çalışmalarımıza büyük önem vereceğiz. Futbolcularımı moral motivasyon yönünden hazır duruma getireceğim. Bu maçımızda tek seçeneğimiz galibiyettir"

Kaynak: Diyarbakır Söz