Görüş Bildir

DİYAR'DAN TESİS ATAĞI

DİYAR'DAN TESİS ATAĞI

DİYAR'DAN TESİS ATAĞI

Diyarbakırspor yeni kulüp binası ve idman sahaları için Spor Bakanı Kılıç’tan olumlu yanıt aldı. Mardin Yolu üzerinde atıl durumda olan kompleksin bir bölümü tamamlanıp kulübe tahsis edilecek. Diyarbkırspor’a tesis sözü. Mardin yolu üzerinde bulunan ve yıllardır tamamlanmayan spor kompleksinin bir bölümünün kulübe tahsis edilmesi için yapılan girişimler olumlu sonuçlandı.

Ankara’ya giden yöneticiler,Spor Bakanı Suat Kılıç,Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile AK Parti milletvekilleriyle görüşerek kulüple ilgili projelere destek istedi. Bakan Eker ve milletvekillerinin de ısrarı sonucu Spor Bakanı Kılıç,Mardin yolu üzerindeki kompleksin bir bölümünde kulüp binası ve idman sahaları yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’ne talimat verdi. Bakan Kılıç’ın ödeneğinin hemen çıkarılması için de yasal sürecini başlattığı komplekste kısa sürede tamamlanacak kulüp binası ve idman sahalarından oluşan tesis Yeşil-Kırmızılı kulübe tahsis edilecek.

KAFİLE BUGÜN GİDİYOR

Yöneticilerin kulübe gelir getirecek çalışmalarla ilgili yaptığı görüşmelerin de olumlu geçtiği belirtilirken,bunların hafta içinde detaylı bir şekilde kamuoyuna açıklanacağı kaydedildi.

Bu arada Pazar günü Turgutluspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırspor, bugün uçakla İzmir’e gidip,oradan da Manisa’nın Turgutlu ilçesine karayolu ile geçecek. Teknik direktör Levent Numanoğlu yönetiminde hırslı ve istekli çalışmalarıyla idmanlarda dikkat çeken Yeşil-Kırmızılılarda sakatlığı bulunan Mustafa Kuru dışında eksik yok.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi