Görüş Bildir

Diyar’a Dişli Rakip

Diyarbekirspor’un Çarşamba günü konuk edeceği Sakaryaspor, son 7 maçını kazanarak müthiş bir çıkış gösterdi. Yeşil-Kırmızılı takımın amacı hem rakibinin çıkışını durdurmak hem de Play-Off’a biraz daha yaklaşmak.

Diyar’a Dişli Rakip

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, Çarşamba günü ligin önemli takımlarından birini ağırlayacak. Geçen hafta Payasspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak puanını 51’e yükselten Diyarbekirspor, 58 puanla ikinci sırada yer alan Sakaryaspor’la 3 puan savaşına çıkacak. Kadrosunda Süper Lig deneyimine sahip bir çok futbolcuyu bulunduran Sakaryaspor,inişli-çıkışlı performansından sonra Tuncay Şanlı ile yollarını ayırıp Osman Özdemir’i teknik patronluğa getirmesiyle beraber adeta patlama yaptı. Yeşil-Siyahlı takım, Osman hoca yönetiminde çıktığı 7 maçı da kazandı.

Bir Kez Daha Kazanmak İstiyor

Sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçı Diyarbekirspor, Ergun Cengiz’in golüyle 1-0 kazanmıştı. Geçen sezon Sakarya’da 0-0 berabere kalan iki takım Diyarbakır’da da 1-1 berabere kalmışlardı.

Diyarbekirspor, güçlü rakibi Sakaryaspor’u bir kez daha yenerek hem rakibinin galibiyet serisine son vermek hem de Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Maçın hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor, bugün yapacağı ter idmanından sonra kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi