Görüş Bildir

Diyar’a Kötü Tezahürat cezası

PFDK,Diyarbekirspor’a kötü tezahürattan dolayı 2 bin TL para cezası verdi. Bu şekilde 2 ceza daha gelmesi halinde seyircisiz oynama cezası devreye girecek.

Diyar’a Kötü Tezahürat cezası

Darıca G.Birliği Maçından Dolayı

3.Lig 3.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından para cezası verildi. Darıca Gençlerbirliği maçında taraftarların neden olduğu kötü tezahürattan dolayı PFDK’ya sevk edilen Yeşil-Kırmızılı kulübe 2 bin TL para cezası kesildi.

PFDK,Diyarbekirspor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor’un futbolcusu Mazlum Güneş’e ise 3 maç men cezası verdi.

Hakemler Yine Marmara’dan

Marmara bölgesi hakemlerini Diyarbakır takımlarının maçlarına görevlendirmesiyle dikkat çeken MHK,geleneği bu haftaki Denizli Büyükşehir Belediyespor-Diyarbekirspor karşılaşmasında da bozmadı. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayacak maçı Kırklareli’nden İlker Güneş yönetirken,yardımcılıklarını İstanbul’dan Vedat Demir ve Fettah Yiğit,4.hakemliği ise yine İstanbul’dan Selamet Yılmaz yapacak.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi