Görüş Bildir

Diyarbakırlı hokeycilerden büyük başarı

Malatya’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye yarı final müsabakalarında Diyarbakır rüzgarı esti.

Diyarbakırlı hokeycilerden büyük başarı

15-17 şubat tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalarda erkekler kategorisinde namağlup birinci olan Diyarbakır ekibi, Türkiye finallerine direkt olarak yükseldi. Kızlarda da önemli maçlara imza atan Diyarbakır ekibi, Amasya’da 10-15 mart tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Hokey Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Veysi Koyun, Malatya’da gerçekleşen müsabakaların zorlu geçtiğini ancak Diyarbakır temsilen müsabakalarda yer alan sporcuların önemli maçlara imza attığını söyledi. Koyun, “Müsabakalar oldukça zor geçti. Ama sporcularımız bütün zorlukların üstesinden gelerek bizim için gerekli olan sonuçlara imza atarak, Türkiye Finallerine katılmamızı sağladılar. Bu nedenle sporcularımı ve antrenörlerimi yürekten kutluyorum. Hedefimiz Amasya’da yapılacak Türkiye Finallerinde başarılı olmaktır. İnşallah 10-15 Mart tarihleri arasında Amasya’da yapılacak finallerde Türkiye şampiyonu olarak Diyarbakır’a döneriz” dedi.

Koşun düzenli ve programlı çalışmanın karşılığını aldıklarına inandıkları şampiyonaya katılmalarına sağlayanlara teşekkür etti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi