Görüş Bildir

Diyarbakırspor'un Ertelenen Maçı Cumartesi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Liginde geçen hafta olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenen maçlar bu hafta sonu oynanacak.

Diyarbakırspor'un Ertelenen Maçı Cumartesi

42 puanla lider durumda yer alan Diyarbakırspor, 36 puanlı Mezopotamyaspor ile Cumartesi günü saat 14.00’da Seyrantepe spor tesislerinde karşı karşıya gelecek.

Bu Haftaya Kaydırıldı

İlk 4 sırayı alacak takımların Play-Off’a kalacağı Diyarbakır Süper Amatör Futbol Liginde geçen hafta ertelenen 17.hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.

Lider Diyarbakırspor ile 4.sıradaki Mezopotamyaspor arasındaki karşılaşma Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Aytekin Yıldırım,”Bizim gibi hedefi olan bir takımla karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyoruz. Bizim için her maç final havasında olacak. Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak için herkesi yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Önemli Maçlar Oynanacak

Haftanın bir diğer önemli maçı Cumartesi günü saat 14.00’da  Bismil’de oynanacak. 3 puanla üçüncü sırada bulunan Bismil 1936Spor,36 puanla beşinci sırda yer alan Silvan 21Spor ile karşı karşıya gelecek.

33 puanla 6.sırada bulunan Erganispor ile 31 puanla 7.sırada bulunan Yolspor ise Pazar günü saat 12.00’da Seyrantepe tesislerinde karşı karşıya gelecek.

42 puan ve averajla ikinci sırada yer alan Çınar Belediyespor’un ligden çekilen Alipaşaspor’a karşı 3-0 hükmen galip ilan edileceği haftada 4 maç Cumartesi ve 2 maç da Pazar günü oynanacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi