Görüş Bildir

Diyarbakır Adliyesi'nde turnuva heyecanı başladı!

Diyarbakır Adliyesinin düzenlediği birimler arası halı saha Futbol Turnuvası 21 Ocak Cumartesi günü start aldı. 24 takımın 4 grupta mücadele edeceği turnuva, 9 hafta sürecek. Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarda en çok gol atan takımlar Adaletspor ve Teknikspor oldu.

Diyarbakır Adliyesi'nde turnuva heyecanı başladı!

MUHAMMET YILDIZ

Diyarbakır Adliyesi Futbol Turnuvası 21 Ocak Cumartesi günü başladı. DSİ 10. Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Spor Tesislerinde turnuvanın başlama vuruşunu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Adalet Komisyonu Başkanı Eyup Mergen yaptı.

Futbol turnuvasında 4 gruptaki ilk 4 sırayı alacak takımlar eleme usulü oynanacak maçlar sonucunda kupayı kazanmaya çalışacak.

TURNUVANIN AMACI!                     

Turnuvayı düzenleyen Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Demir ise açıklamasında; “Bu yıl birincisini gerçekleştireceğimiz kurum içi halı saha turnuvasının, sakatlıktan uzak, centilmenliğin ön planda olması dileğiyle, tüm takımlara başarılar diliyorum. Amacımız, kurum içindeki çalışanların motivasyonunu arttırmak, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Bu turnuvada bize desteklerini esirgemeyen yetkililere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy da Turnuvanın ilk maçını izledi.

İŞTE İLK HAFTANIN PUAN DURUMU

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi