Görüş Bildir

Diyarbakır'daki Türkiye Kupası finalinde ilk kez e-bilet uygulanacak

PASSOLİG Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır'da oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig'de olduğu gibi tarafsız sahadada oynanacak finalde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı. Kazancı, bu amaçla Diyarbakır'da yapılan yeni stadın alt yapısını Passolig biletlerine uygun hale getirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Diyarbakır'daki Türkiye Kupası finalinde ilk kez e-bilet uygulanacak

Kazancı; A milli futbol takımının maçlarında, Türkiye Süper Kupası'nda ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kağıt bilet uygulamasının yanlış olduğunu ve bu konudaki eleştirilere katıldığını söyledi. TFF'nin aldığı kararla Süper lig Süper finali ile  Türkiye Kupası finalinin bu sezon e-bilet ile izleneceğine dikkati çeken Kazancı, ''Geçen sezon Beşiktaş-Konyaspor arasında oynanan final maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar da gözönüne alındı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı gibi Türkiye Kupası finali Diyarbakır'da oynanacak. O nedenle Diyarbakır'da yeni yapılan stada e-bilet uygulamasına uygun bir alt yapıyı hazırlıyoruz. Önümüzdeki iki aylık süreçte bu alt yapıyı kurup, çalıştıracağız. Final müsabakalarında E-Bilet uygulaması için 2 aylık zamana ihtiyacımız var'' diye konuştu

TELEFON ÜZERİNDEN PASSOLİG MAÇINA GİRİŞTE REKOR FENERBAHÇE'DE

Passolig Genel Müdürü Kazancı, akıllı telefon uygulaması ile passolig üzerinden maça giriş oranının yüzde 15'e yükseldiğini, bu konudaki rekorun yüzde 18 ile Fenerbahçe taraftarında olduğunu bildirdi. Ceyhun Kazancı, ''Passolig kullanıcıları, kartları yanlarında olmadan veya yeni kayıt olmuşsa kartı gelinceye kadar akıllı telefon üzerinden maça giriş yapabilirler. Şu anda bu uygulama yüzde 15 dolayında. Giderek artmasını bekliyoruz'' dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi