Diyarbakırlı milli atıcıya minik öğrencilerden ziyaret

Diyarbakır’ı uluslararasında başarıyla temsil eden sporcuların başında yer alan Türkiye rekortmeni atıcıyı minik öğrenciler ziyaret etti. Seyrantepe Spor Tesislerindeki atış poligonunda gerçekleşen ziyarette, Bil Kolejinden bir grup minik öğrenci ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Diyarbakırlı milli atıcıya minik öğrencilerden ziyaret

Ömer Akgün’un yurt içi ve dışında elde ettiği başarıların ele alındığı ziyarette, minik öğrencilere atıcılık sporuyla ilgili kısa bilgiler verildi. Milli antrenör Abdurrahman Akgün’ünde yer aldığı ziyarette minik sporcuların, tüfek ve tabanca ile hedef tahtalarına da ateş etmelerine izin verildi. Oldukça güzel bir havada gerçekleşen etkinliğin ardından, minik öğrenciler milli sporcu Ömer Akgün’e hediye verdi. Diyarbakırlı milli sporcu etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MİLLİ ATICAYA İLGİ BÜYÜK

Ömer Akgün, “Geleceğimiz olan kardeşlerimizin bizleri ziyaret etmeleri çok mutlu etti. Yaptığımız dereceler ve elde ettiğimiz başarılar kardeşlerimizin oldukça dikkatlerini çekmiş ve bu vesileyle bizlerle olmayı istemişler. Bizlerde elimizden geldikçe onlara yaptığımız sporla ilgili bilgilendirmeler yaptık. İnşallah faydalı bir etkinlik olmuştur. Bu sporu yapmak isteyen öğrenci kardeşlerimize de kapımız açıktır. Onları yanımızda görmek bizleri mutlu eder” dedi.

Konuşmaların ardından grup adına bir öğrenci Ömer Akgün’e hediye verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz