Diyarbakırspor'lu Eski Futbolcular Sahada

Diyarbakır Valiliği Futbol turnuvası dün yapılan maçlarla start aldı. 15 Takımın katıldığı turnuva birçok profesyonel ve Amatör eski futbolcuyu da bir araya getirdi.

Diyarbakırspor'lu Eski Futbolcular Sahada

Seyrantepe spor kompleksinde bulunan Büyükşehir Belediyesi spor tesisleri ve Diyarbekirspor antrenman sahalarında oynanan maçlar zevkli ve çekişmeli geçerken, renkli görüntülere de sahne oldu.

DGS GERİDEN GELDİ

Spordan sorumlu Vali yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Gençlik Hizmetleri Ve spor İl Müdürü Mehmet Demir, Personel Müdürü Burhan Gül, Spor Şube Müdürü Akın Erim ASKF Diyarbakır İl Başkan'ı Remzi Dayan, Diyarbekirspor Başkan vekili M.Cemal Doğrul ve bir çok spor adamının katıldığı turnuvanın açılış maçında Diyarbakırspor'da 1980 ve 1990'lı yıllarda futbol oynamış Şeyhmus Suna, Mehmet Budakın, Şeref Özkan, Aytekin Özpınar, Mehmet Altındağ, Mesut Önal’ında yer aldığı eski Diyarbakırsporlu futbolculardan oluşan DGS futbol takımı ile Valilik Karması futbol takımı karşılaştı. Karşılaşmayı DGS futbol takımı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanmasını bildi.

ÇELEBİ: "TURNUVAYA İYİ BAŞLADIK"

DGS futbol takımı Koordinatörü İhsan Çelebi maç sonrası yaptığı açıklamada turnuvayı düzenleyen organizasyon komitesine teşekkür ederek, turnuvada mücadele eden takımlara başarılar diledi. Çelebi yaptığı açıklamada:

"Valiliğimizin düzenlediği futbol turnuvası başladı. Biz de DGS futbol takımı olarak turnuvaya katıldık. Takımımız da birçok oyuncumuz daha önce Diyarbakırspor'da futbol oynamış futbolculardan oluşuyor. Maçlar çok zevkli geçiyor, bizde ilk maçımızdan sahadan galip ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlamak. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum, Organizasyon komitesine de böyle bir turnuva düzenleyip bizleri sahalarda buluşturdukları için teşekkür ediyorum. Umarım bu turnuvalar geleneksel hale getirilir." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz