Görüş Bildir

Diyarbekir'de Denizli planı

Spor toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizli BB Spor maçının hazırlıklarına bir gün sonra başladı.

Diyarbekir'de Denizli planı

Darıca Gençyerbirliği galibiyetiyle geçtiğimiz haftayı kapatan ve çıkışını sürdüren Diyarbekirspor’da hesaplar deplasmanda oynanacak olan Denizli BB spor maçına yöneldi.

 Yeşil – Kırmızııl futbolcular Teknik Direktör Metin Altınay, yönetiminde antremanlarına başladı. İdman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra serbest pas çalışması yapıldı. Antremanın devam eden bölümünde pas, orta ve bitiriş çalışması gerçekleştirilirken son bölümdeki pas ve yan savunma çalışmasıyla sona erdi yaklaşık 2 saat süren idman.

İDMANLAR BAŞLADI

Teknik Direktör Metin Altınay, Diyarbekirspor olarak geriye doğru değilde hep ileriye doğru düşüneceğiz diyerek, “ Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız Denizli Belediyespor maçı var, antremanlarımıza başladık. Çalışmalarımızı Cuma günü tamamlayıp Deniz’liye gideceğiz. Takım olarak başlattığımız çıkışı devam ettirmek ana hedefimizdir. Sırasıyla Payasspor,Sakaryaspor, Darıca Gençlerbirliği maçların galibiyetle kapattık.Şimdi önümüzde Deplasmanda oynayacağımız Denizli BB Spor maçı çıkışımızı sürdüre bilmek için kazanmalıyız. Şu anda ligde oynadığımız 13 maçta 7 galibiyetimiz, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetimiz var 24 puanla 4. sıradayız. Gidişatımızı bu şekilde sürdürürsek liderle aramızdaki puan farkını birkaç hafta içerisinde kapatabiliriz. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi