Görüş Bildir

Diyarbekirspor Cezayı Kesiyor

İkinci yarının ilk 2 haftasında 5 puan kaybederek zirve yarışında büyük kan kaybeden Diyarbekirspor’da büyük şok yaşanıyor.

Diyarbekirspor Cezayı Kesiyor

Mutlak galibiyet hesabı yapılan K.Maraş B.Şehir Belediyespor maçını kötü oyun oynayarak kaybeden Yeşil-Kırmızılı takımın bu görüntüsü bardağı taşıran son damla oldu.

Teknik Direktör Namık Altunsoy, beklenmedik derecede kötü oynadıklarını belirterek, yenilginin sorumlusu olarak kendisini gösterdi. Altunsoy,”Bu takımın başında ben olduğuma göre başarısızlığın sorumlusu da benim. Büyük yara aldık. Hesapta olmayan bir puan kaybı oldu. Kendi sahamızda kaybetmeye lüksümüz yoktu ama maalesef bunu yaşadık. Maçı izlemeye gelen başkanımızı ve taraftarımızı üzmeye hakkımız yok. Gerekli tedbirleri alacağız” dedi.

‘PARAYI SOKAKTA MI TOPLUYORUZ?’

Maçtan sonra onursal başkan Feyzi İlhanlı, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı. Teknik heyet ve futbolcuların dikkatini çeken İlhanlı,”Kimseden destek almadan bu işi yapıyoruz. Buna rağmen maddi ve manevi olarak sizi mağdur etmiyoruz. Türkiye’de futbolcularına borcu olmayan ender kulüplerden biriyiz. Biz parayı sokakta bulmuyoruz. Başarı olsun, sizler daha iyi motive olasınız diye her şeyi yapıyoruz. Bunun karşılığı bu mu?. Bizi ve taraftarı üzmeye ne hakkınız var?. Kaçan balık büyük oluyor. Böyle maç kaybedersek nasıl şampiyon olacağız. Bundan sonra tavrımız daha sert olacak. Takım seri galibiyetler alıp beklediğimiz yere gelene kadar ödemeleri donduruyoruz” diye konuştu.

PARA CEZASI VERİLMESİ KARARLAŞTIRILDI

Yönetim, futbolculara 2’şer maç başı alacağına denk gelecek şekilde para cezası kesti. Hafta içinde yapılacak toplantılarda takım içinde de radikal önlemler alınacağı kaydedildi. Teknik heyetin, Pazar günü deplasmanda oynanacak Denizli B.Şehir Belediyespor maçı için kadroda önemli değişiklikler yapması bekleniyor.

Bu arada yenilgi nedeniyle taraftarlardan ve yönetimden özür dileyen futbolcular, seri galibiyetler alarak çıkışa geçme sözü verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi