Diyarbekirspor Faaliyetlerini Artırdı

Diyarbekirspor büyümeye ve yeni spor branşlarını faaliyete geçirmeye devam ediyor. Yeşil kırmızılı kulüp, atletizmde de resmen faaliyetlere başladı.

Diyarbekirspor Faaliyetlerini Artırdı

Diyarbekirspor, bu branş için uzun yıllardır Diyarbakır ve bölgede sayısız milli sporcular kazandıran, yurt içinde ve yurt dışında önemli başarılara imza atan sporcuların hocalığını yapan Azamettin Özaydoğdu-Figen Özaydoğdu ikilisi ile anlaştı. 33 yıldan beri atletizmle uğraştığını belirten Azamettin Özaydoğdu, Diyarbakır’da ilk kez kendisini değerli hissettiren bir davranışla karşılaştığını söyledi.

Özaydoğdu, “İlk kez bir kulüp bizimle bu kadar ciddi ve yakından ilgilendi. Malzeme konusunda yapılması gereken şeylerin fazlası yapıldı. Bizlere ve sporculara değerli olduğumuz hissettirildi. Kimseden destek almadan, hiç bir ticari ve siyasi beklenti içinde olmadan spora hizmet eden sayın Feyzi İlhanlı’ya teşekkür ediyorum. İnşallah bu güvene layık olacak başarılara imza atacağız. Şimdilik 12 sporcu ile başladık ama bu sayıyı değişik kategorilerde olmak üzere artıracağız” dedi.

İlk etapta aralarında milli sporcuların da yer aldığı 12 sporcu yeşil kırmızılı kulübün bünyesine geçerken, atletizm teknik heyeti ve sporcular Diyarbekirspor’un lisanslı ürünlerini üretip uygun fiyatlarla halkın hizmetine sunan Diyarium tarafından giydirildi.

Sporcuları kendi elleriyle giydiren ve yakından ilgilenen Diyarbekirspor Başkan Vekili Cemal Doğrul, “İnşallah nice şampiyonluklar ve madalyalar getirirsiniz” temennisinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz