Görüş Bildir

Diyarbekirspor hazırlık maçında berabere kaldı

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Adana Demirspor ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Diyarbekirspor hazırlık maçında berabere kaldı

TFF 1.Lig takımlarından Adana Demirspor karşısında çok iyi bir futbol sergileyen Diyarbekirspor, teknik heyet ve yöneticileri sevindirdi. 0-0 berabere biten karşılama sonucunda Diyarbekirspor Sportif Direktörü İsmet Yılmaz, Adana Demirspor gibi güçlü bir takımla yapılan hazırlık maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Yılmaz, futbolcu kardeşlerimiz, bu hazırlık maçında teknik heyetimizin verdiği taktikleri harfiyen yerine getirerek, çok iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.

Yılmaz, hazırlık maçının her iki takıma yakışır bir centilmenlik ve güzellikle tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Futbolcu kardeşlerimi ve Adana Demirspor’u tebrik ediyorum. Centilmence bir mücadele oldu. Oynadığımız iki hazırlık maçında da ortaya koyduğumuz oyun göz doldurdu. Hocamızın talebi doğrultusunda transfer yapacağız. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var ve en kısa zamanda bu eksikleri tamamlayacağız.”

Yılmaz, yeni sezonda çok güçlü bir Diyarbekirspor’un olacağını ve taraftarları kutlu edecek sonuçlara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi