Diyarbekirspor Ofspor maçına kazanmak için çıkıyor

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbekirspor’umuz ,yarın grubun iddialı takımlarından Ofspor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 13.00’da başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis ile sakatlıkları devam eden Adem ve İmdat forma giyemiyor.

Diyarbekirspor Ofspor maçına kazanmak için çıkıyor

Son 5 maçında 11 puan toplayan Diyarbekirspor’umuz,ilk 2 sırada yer alan şampiyonluktaki en önemli rakipleri Etimesgut Belediyespor ve Bodrumspor’un Pazar günü Ankara’da karşılaşacağı maç öncesinde fire vermek istemiyor. Yeşil-Kırmızılı takım kazanıp,Pazar  günkü  maçı beklemenin hesaplarını yapıyor.

OFSPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ BAŞARILI

Diyarbekirspor’umuz bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 yenilgi alarak 27 puan topladı. Ofsport ise en başarılı 4 deplasman takımı arasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi 13 dış saha maçında 6 galibiyet,2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak hanesine 20 puan yazdırdı. İki takımın ortak özelliği ligin en az gol giyen 4 takımı arasında yer almaları.

Diyarbekirspor’umuz ile Ofspor arasında ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti. Takımımız,Mert Somay’ın 60.dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle son yarım saati 10 kişi tamamlamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz