Diyarbekirspor PFDK'ye sevk edildi

Kulüpten yapılan açıklamada, Ayvalıkgücü Belediyespor maçında sakatlanan Enis Gül'ün çapraz bağlarının koptuğu ve maçta ideolojik propaganda yapıldığı gerekçesiyle kulübün PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.

Diyarbekirspor  PFDK'ye sevk edildi

Kulüp doktorları tarafından ilk müdahalesi yapılan Enis'in İstanbul'a gönderildiği belirtilen açıklamada, "Yapılan kontrollerde çapraz bağının koptuğu tespit edilen Enis, önümüzdeki günlerde ameliyat edilecek. Sezonu kapatan Enis'in sakatlığı kulübümüzde derin üzüntü ile karşılanmıştır" ifadelerine yer verildi.

İDEOLOJİK PROPAGANDA İDDİASI

Diyarbakır’da oynanan ve 5-1’lik farklı sonuçla kazanılan Ayvalıkgücü Belediyespor maçında ideolojik propaganda yapıldığı gerekçesiyle kulübün PFDK’ya sevk edildiğinin anımsatıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

 "Tek bir küfürlü tezahüratın yapılmadığı maçta üstelik federasyon temsilcisi taraftarlarımızın tutumunu bizlere övmüştür. Diyarbakır’da ayrıldıktan sonra olmamış olayları olmuş gibi gösterip kulübümüzü disiplin kuruluna sevk etmesi niyetini sorgulamamıza neden olmuştur. Farklı galip gelerek şampiyonluk havasına girdiğimiz bir maçtan sonra sudan sebeplerle PFDK’ya sevk edilmemiz düşündürücüdür."

Bu arada Diyarbekirspor’un Gaziosmanpaşa ile deplasman

Kaynak: Diyarbakır Söz