Görüş Bildir

Diyar destek bekliyor

Diyarbekirspor, kent bileşenlerini takımla bütünleşmeye ve destek olmaya çağırdı. Yapılan açıklamada,”Son haftalarda gösterdiği çıkışla kentin umudu haline gelen Diyarbekirspor'umuz, bundan sonraki süreçte tüm halkımızın ve kent bileşenlerinin desteğini bekliyor. Kent yöneticilerini, kentin ileri gelenlerini ve iş çevrelerini hem maçlarımızda görmek istiyoruz, hem de takımımıza maddi ve manevi destek vermelerini umut ediyoruz.” denildi.

Diyar destek bekliyor

KEMERSPOR GALİBİYETİ İÇİN EKSTRA PRİM

Deplasmanda 4-1 kazanılan Kemerspor 2003 maçı galibiyet primleri ilave yapılarak diğer maçlara oranla iki katına çıkarılırken,

Maçtan bir gün sonra primler teknik heyet, futbolcu ve çalışanların hesaplarına yatırılarak bir başka jest yapıldı.

Kazanılan her maçtan sonra prim ödemesi yapan Yeşil-Kırmızılı kulübün bu tutumu takımın motivasyonunu artırıyor.

Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, kent bileşenlerinden takıma sahip çıkmaları istendi.

‘KENT BİLEŞENLERİNİ BÜTÜNLEŞMEYE DAVET EDİYORUZ'

Açıklamamızda ”Kulübümüzün mali anlamda en büyük destekçisi ve tek gelir sağlayıcısı olan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı’nın kişisel imkânlarıyla ödemeler yapılmaktadır. Kazanılan her maçtan sonra düzenli olarak prim ödeyen başkanımız, farklı Kemerspor 2003 galibiyeti için takımımıza ekstra prim ödemesi yapmıştır. Başarıyı ödüllendirerek takımımızın moral ve motivasyonunu artıran başkanımıza teşekkür ederken, şampiyonluk hedefine kilitlenen takımımıza kentin tüm bileşenlerinin artık sahip çıkması gerektiğini de ifade ederek destek çağrısı yapıyoruz. Kentimizin atanmış ve seçilmiş yöneticilerini, iş çevrelerini ve söz sahibi kişi, kurum ve kuruluşları takımımızla bütünleşmeye davet ediyoruz.

DİYARIUM VE MAÇ ÇAĞRISI

İmkânı olan herkes Diyarıum’dan lisanslı ürünler alarak kulübümüze maddi katkı sunabilir. Bu konuda hassasiyet bekliyoruz. Bizim için hedefe giden yolda her maç final önemine sahiptir. Takımımız 29 Kasım Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı’nda saat 13.000’da Sultanbeyli Belediyespor’la karşılaşacak. Mutlak galibiyet beklediğimiz bu maçımıza tüm halkımızı davet ediyoruz. Dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Bilet fiyatları maraton 5 TL, kapalı 10 TL ve numaralı için 15 TL olarak belirlenmiştir. Taraftarlarımızın desteği ile bu engeli de aşmak istiyoruz.”denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi