Görüş Bildir

Diyarbekirspor Taraftarları yeni sezondan çok umutlu

Yeni sezonda yine 3 ligde mücadele edecek olan fakat bu dafa başka gurupta oynayacak olan Diyarbekirspor taraftarları yine umutlu.

Diyarbekirspor Taraftarları yeni sezondan çok umutlu

Dedelerinin , babalarının, ağabeylerinin  ve çoçuklarının cani gönülden desteklediği ve sevdiği Diyarbakırspor taraftarlarının  tek istekleri takımlarının üst liglere çıkıp  kentlerini en iyi şekilde temsil etmesidir.

1968 Yılında kurulan, tarihi başarılarla dolu Diyarbakırspor’un devamı olan Diyarbekirspor’un artık zamanı gelmiştir geçiyorda.

Sezonlardır bir türlü yüzleri takımlarından yana güldürülemeyen Diyarbekirspor taraftarları gülmek, sevinmek, bir zamanlar rakipleri bile olmayan takımlarla mücadele etmek istiyorlar. Bu taraftarlar her türlü güzelliğe layıktırlar başka takımı sevemiyorlar. Eski dönemlerde takımlarının maçı olsaydı oteller dolardı, lokontalarda yemek tükenirdi,taksiler yerlerinde durmayıp yolcu taşırlardı. Cafeler kahvanelerde yer bulmak mümkün olmazdı.

Kentte süper hareketlilik vardı, Atatürk stadının önünde iğne atsan yere düşmemekle birlikle bir çok taraftar ve gelen misafirler aşırı kalabalık yüzünden maça giremeyip karaborsadan bilet alırlardı. Tek kelimeyle herkesin yüzü güler taraftarlarıda süper destek verirlerdi Diyarbakırspor’a,şimdide eskiler yaşanmak isteniyor.

Kaynak: Diyarınsesi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi