Görüş Bildir

Diyarbekirspor, Taraftarlarından destek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, son 2 sezonda Play-Off finali ve yarı finalinde kaçırdığı 2.Lig şansını bu kez kaçırmak istemiyor.

Diyarbekirspor, Taraftarlarından destek istiyor

Yeşil kırmızılı ekip, 2.Lig’e doğrudan yükselmek isteyen taraftarlara kenetlenme çağrısı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Son 2 sezonda hem kendi hatalarımız hem de şanssızlıklar ve haksızlıklar sonucu avucumuzun içinden kaçan şampiyonluğa bu sezon ulaşmakta kararlıyız. Bu başarabilecek kapasiteye sahip bir kadro ve takıma sahibiz. İkinci yarıda hem sahamızda hem deplasmanda zor ve önemli maçlar yapacağız. Hakem hatalarının sonucu belirlemediği, emek gaspının yapılmadığı bir yarış temenni ediyoruz. Taraftar desteği çok önemli. Takımın sahibi olan taraftarlarımızdan tam bir kenetlenme ve sahiplenme ruhu ile hareket etmelerini istiyoruz” denildi.

NİHAT ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Diyarbekirspor yönetimi, devre arası kamp masraflarını karşılayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e ve Limak Arcadia oteli yönetimine bir kez daha teşekkür ederek kampı tamamladı. Daha önce karayolu ile Antalya’dan Payas’a geçeceği açıklanan takıma kulüp yönetimi bir jest daha yaparak takımı uçakla gönderdi. Antalya’dan uçakla Adana’ya giden kafile Adana’dan karayolu ile Payas’a ulaştı.

Diyarbekirsporlu taraftarlar, Pazar günkü maç için Payas’a akın etmeye hazırlanıyor. Azrailler Grubu’ndan yapılan açıklamada onursal başkan Feyzi İlhanlı’nın tahsis ettiği otobüsle Payas’a gidileceği kaydedildi. Açıklamada, takımın ikinci yarıya 3 puanla başlaması için her türlü desteğin verileceği kaydedildi. Adana, Mersin ve Hatay’daki taraftarlar da kendi aralarında organize olup ayarladıkları araçlarla Payas’a gelecek. Maça gelecek taraftarlardan centilmenlik ölçüleri içinde ve takıma zarar vermeyecek şekilde destek vermeleri istendi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi