Görüş Bildir

Diyarbekirspor terörü lanetledi, sosyal medyada takdir topladı

Diyarbekirspor’un Elaziz Belediyespor maçına, İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırılarını kınayan pankartla sahaya çıkması,Elaziz Belediyespor’un tribüne çağrılarak alkışlanması sosyal medyada geniş yankı buldu. Bir çok kulübün taraftarları,bu davranış için teşekkür mesajı yazdı.

Diyarbekirspor terörü lanetledi, sosyal medyada takdir topladı

‘BEŞİKTAŞ VE KAYSERİ. BAŞINIZ SAĞ OLSUN’

Diyarbekirspor, kendi sahasında oynadığı Elaziz Belediyespor maçına geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş ve Kayseri merkezde bir 60’a yakın vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan terör olaylarını kınayan pankartla çıktı. Taraftar grubu Ultra Sur tarafından hazırlanan pankart futbolcular tarafından taşındı. Taraftarlar ayrıca komşu kent takımı Elaziz Belediyespor’a da jest yaptı. İki takım futbolcularını el ele tribüne çağırarak alkışladılar.

Bu davranış sosyal medyada günün konusu olurken,bir çok kulübün taraftarları bu davranışı takdir eden yorumlar yaptı.

ELAZİZ BELEDİYESPOR’DAN ÖZEL TEŞEKKÜR MESAJI

Elaziz Belediyespor hem Diyarbekirspor’a hem de taraftarlarına teşekkür etti. Açıklamada,

“Karşılaşmaya "Beşiktaş ve Kayseri başın sağolsun" pankartıyla çıkan ve mükemmel bir ev sahiplik örneği gösteren Diyarbekirspor Kulübü futbolcularına ve yönetimine teşekkür ederiz.

Her iki ekibin futbolcularını tribüne çağırarak "Türk - Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir, her yer Kayseri, Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atan Diyarbekirspor taraftarlarına da teşekkürü bir borç biliriz. “ denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi