Görüş Bildir

Diyarbekirspor yeni hocasıyla çıkışta

Spor Toto 3.Lig 3. gurup takımlarından Diyarbekirspor Teknik Direktör Metin Altınay yönetiminde gösterdiği çıkışla dikkat çekiyor.

Diyarbekirspor yeni hocasıyla çıkışta

Altınay’la 4 maça çıkan takım, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Altınay yönetiminde 6 gol atan takımımız 1 gol yedi. Futbolda daima geleceğe bakmanın esas olduğunu belirten Altınay,başarı için istikrarın şart olduğunu söyledi. Pazar günü konuk edecekleri Afjet Afyonspor’un dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu anlatan Altınay, taraftarlardan da destek istedi.

‘DİYARBEKİRKIR’DA KAYBETMEK İSTEMİYORUZ’

Altınay,”4 maçta 10 puan topladık. Bakıldığında kötü bir performans değil. Ancak Düzyurtspor maçında yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik 12 puana da ulaşabilirdik. Her zaman için önümüze bakmalıyız.Bizim için her maç ve her rakip önemli. Özellikle Diyarbakır’daki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Daha önce ifade ettiğim gibi iç saha maçlarında rakiplerimize baskımızı hissettirmeliyiz. Bunu başarabilecek gücümüz var. Afjet Afyonspor ligin iyi ve iddialı takımları arasında yer almaktadır. Fakat rakipten çok bizim yapacaklarımız önemli. İyi oynayıp iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Taraftar bir takım için önemli bir güçtür. Taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

DİYARBEKİRSPOR'DAKİ PROFİL

Seyrantepe Stadı’ndaki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi alırken, 10 gol atıp kalesinde 4 gol gördü. Sezonun ilk haftasında Tarsus İdman Yurdu’na 2-1 yenilirken, daha sonra 12 Bingölspor’u 5-2,Maltepespor’u 3-0 ve Bergama Belediyespor’u 1-0’lık sonuçlarla mağlup etti. Yeşil-Kırmızılı takım, deplasmanda ise 4 maçta 1 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hanesine 5 puan yazdırdı. Deplasmanda 3 gol atan takımımız kalesindeki 4 gole engel olamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi