Görüş Bildir

Diyarbekirspor’da hazırlıklar devam ediyor

TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor, Ankara Demirspor ile Pazar günü kendi sahasında yapacağı maça kilitlendi. Yeşil kırmızılı ekip, güçlü rakibini mağlup edip, hem Pazarspor yenilgisini telafi etmek hem de tekrar ligin zirvesinde yer almayı planlıyor.

Diyarbekirspor’da hazırlıklar devam ediyor

Diyarbekirspor, Seyrantepe Spor Tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleşen idmana tüm futbolcular katıldı. Koşu çalışması ile başlayan idman, fizik kültür hareketleri ile devam etti. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

PARA CEZASI VERİLDİ

Diyarbekirspor’a, Ergene Velimeşespor maçında 5’ten fazla futbolcusu kart gördüğü için kural gereği PFDK tarafından bin 200 TL para cezası verildi. TFF Hukuk Müşavirliği, Pazarspor maçında 6 fazla futbolcusu kart gördüğü için Diyarbekirspor’u takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk etti. Aynı maçta Diyarbekirspor idarecisi Numan Polat'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sev edildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi