Diyarbekirspor’da Payasspor maçı düşünülüyor

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Payasspor maçını düşünüyor.

Diyarbekirspor’da Payasspor maçı düşünülüyor

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Sultanbeyli Belediyespor maçını 1 – 1 beraberlikle kapatan Diyarbekirspor’da gözler ve dikkatler Cumartesi günü sahasında oynayacağı Payasspor karşılaşmasına çevrildi.

Diyarbekirspor,kötü başlangıç yaptığı ligde yapıtğı çıkışla 4 maçta 10 puan toplamıştı lig zirvesi için ümitlenmeşti. Fakat Yeşil – Kırmızılı takım oynadığı son 3 maçta 7 puan kaybeden Diyarbekirspor, Düzyurtspor, Sultanbeyli Belediyespor deplasmanın da 1 – 1 berabere kalmıştı. Sahasında Afjet Afyonspor’a 4 – 3 mağlup olarak bu geçen sürede 2 puan taplayabildi.

Teknik Metin Altınay nezaretindeki  yapılan antreman , ısınma çabukluk ve kordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa paslaşmalarla devam etti. İdmanın ana bölümünde orta saha ve şut çalışmaları yapıldı.

Teknik Direktör Metin Altınay, geçen haftayı unuttuklarını belirterek, “ Şimdi önümüzde Payasspor maçı var,bu maçımızı kazanıp tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Ligde sıkışık bir maratona girdik 3 maçımızı final havası içerisinde oynayıp taraftarlarımızı sevindireceğiz. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz