Görüş Bildir

Diyarbekirspor’dan Numan Polat için açıklama

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da Sportif Direktör Numan Polat’ın sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarla ilgili açıklama yapıldı.

Diyarbekirspor’dan Numan Polat için açıklama

Açıklamada, son günlerde sosyal medyada yapılan paylaşım ve yorumlarda sportif direktörlerinin kendisini eleştiren taraftarlara ve basın mensuplarına hakaret ettiği dile getirildiği belirtildi. Açıklamada, bu durumun Diyarbekirspor yönetimince değerlendirildiği ve adı geçen sportif direktör ile görüşülerek bundan dolayı kendisinin ikaz edildiği kaydedildi.

Açıklamada, “Kendisi yanlış anlaşıldığını, söz konusu paylaşımlarda taraftarları ve basın mensuplarını hedef almadığını ifade ederek yanlış anlaşılma nedeniyle üzgün olduğunu dile getirmiştir.

POLAT'A TEPKİ YAĞIYOR

Kulübümüzün halkımıza, taraftarlarımıza ve kentimizin değerleri olarak kabul ettiğimiz basın mensuplarına; medya camiasına verdiği değer kamuoyu nezdinde ve tüm kesimlerce bilinmektedir. Bünyemizde ki hiç kimse halkımıza, taraftarlarımıza ve basın emekçilerine hakaret etmeye, dil uzatmaya cüret edemez. Bu konularda hep örnek olmuş olan kulübümüzün bu olumsuz imajla gündeme gelmesi bizleri üzmüştür. Yanlış anlama olduğunu düşündüğümüz ve asla kabul etmeyeceğimiz bu tür paylaşımlar asla bizim kulübümüzde müsaade edilmeyecek bir durumdur. Kaldı ki böyle bir durum söz konusu bile değildir. Değerli halkımızı ve basın mensuplarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kentimizin başarısı için bizlerle birlikte omuz omuza vermeye davet ediyoruz” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi