Görüş Bildir

Öğrenciler Diyarbekirspor’lu Futbolcularla Buluştu

Merkez Yenişehir İlçesi’ne bağlı Şehitlik semtinde bulunan Şehit Öğretmen Nuriye Ak İlköğretim Okulu’nun öğrencileri, ilk olarak kulüp binasında ağırlandı. Futbolcuların yemek yediği yemekhanede ağırlanan öğrencilere, yiyecek ve içecek servisi yapılarak kulübün lisanslı ürünleri hediye edildi.

Öğrenciler Diyarbekirspor’lu Futbolcularla Buluştu

Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan öğrenciler, teknik direktör Namık Altunsoy ve yöneticilere takım hakkında sorular sorarak bilgi aldı. Altunsoy, öğrencilerden sporu sevmelerini ve spor yapmalarını isterken, eğitime de vurgu yaptı. Altunsoy, “Sizin asıl hedefiniz sizi büyük zorluklarla okutmaya çalışan ailenize ve topluma faydalı olmaya gayret etmek olmalıdır. Bunun için eğitiminizi hiçbir şekilde aksatmayın. Sporu sevmek ve yapmak eğitime engel değil. Spor ve eğitim birbirini tamamlar” dedi.

SAHADA FUTBOLCULARLA OYNADILAR

Öğrenciler, daha sonra soyunma odasına inerek, idmana hazırlanan futbolcularla buluştu. Futbolculara çeşitli konularda sorular soran öğrenciler, son olarak Seyrantepe’deki idman sahasına geldi. Futbolcu ağabeyleri ile kısa süreliğine futbol oynayan öğrenciler, takımla birlikte düz koşu yaptı ve penalı yarışmasına katıldı. Yeşil-kırmızılı takımın kalecilerine penaltı atan çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Çocukların unutulmaz günü, takımla beraber hatıra resmi çekilerek son buldu.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi