Diyarbekisrpor Cumartesi Ofspor'la karşılaşacak

Yomraspor’a karşı deplasmanda galibiyeti koruyamayarak 1-1 berabere kalan ve zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Diyarbekirspor gündeminde bir başka Trabzon ekibi olan Ofspor’la kendi sahasında oynayacağı karşılaşma var.

Diyarbekisrpor  Cumartesi Ofspor'la karşılaşacak

 Fikstür gereği 5 Mart Cumartesi günü oynanacak maça odaklanan Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis dışında eksik yok. Kart cezalarını tamamlayan Mehmet Özdıraz ve Emir,teknik heyetin şans vermesi halinde Ofspor’a karşı forma giyebilecek.

TEKNİK DİREKTÖR ALTUNSOY, KAÇAN GOLLERDEN ŞİKAYETÇİ

Teknik Direktör Namık Altunsoy,Yomraspor karşısında final vuruşlarında başarılı olamadıkları için puan kaybettiklerini söyledi. Altunsoy,”Çok iyi oynadığımız bir maç oldu. Her iki yarıda da oyunu hakimi bizdik,inanılmaz pozisyonlar kaçırdık. 1-1 olduktan sonra da pozisyonlar yakaladık ama final vuruşlarında başarılı olamadık. Bu kadar pozisyon kaçırma lüksüne sahip değiliz. Daha dikkatli olmamız gerekir. Ofspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Hiçbir şey için geç değil. Tekrar seri yakalarsak tablo lehimize döner diye düşünüyoruz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler