Görüş Bildir

DİYAR'DAN SON HABERLER

Diyarbakırspor’da yeni teknik direktör arayışları dün de sonuçlanmadı. Takımı Bozüyük maçına Enver Aylak hazırlıyor. Yönetim, son günlerdeki polemiklere son noktayı koydu ve “Bundan sonra kimseye açıklama yapmayacağız.” açıklamasını yaptı.

DİYAR'DAN SON HABERLER

BEDİRHANOĞLU KONUŞTU

Murat Yiğiter’in istifasından sonra gözlerin çevrildiği yeni direktör Bozüyükspor maçı sonrasına bırakıldı. Futbol Şube Sorumlusu Nafiz Bedirhanoğlu, arayışların sürdüğünü ve acele karar vermek istemediklerini söyledi. Bedirhanoğlu, ”Murat hocaya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Diyarbakırspor antrenörsüz kalmaz. Şu ana kadar 3-4 teknik adamla görüştük. Kararı yönetim olarak vereceğiz. Bunu yaparken acele davranmayacağız. Hocaların şartları var,bizim kriterlerimiz var. Bunlarla uyuşan isimle anlaşacağız. Hafta sonuna kadar belirleriz ve Bozüyük maçından sonra takımın başına geçer.” dedi.

AYLAK MAÇA HAZIRLIYOR

Takımı Pazar günkü Bozüyükspor maçına ise alt yapı antrenörü Enver Aylak hazırlıyor. Aylak,”"Çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin ilk devresinde deplasmanda yenildiğimiz ve ligin en iyi takımlarından biri olan Bozüyükspor'a karşı saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmaya çalışacağız. Hazırlıklarımızı 3 puan üzerine sürdürüyoruz. Bu maçta alacağımız bir galibiyet, bize ileriki haftalar için çok iyi bir moral kaynağı olacak. Bu nedenle bu haftaki Bozüyükspor maçını çok önemsiyoruz."  dedi.

POLEMİKLERE SON VERİLDİ

Bu arada yönetim, basın yoluyla yapılan polemik ve yayınlara cevap vermeme kararı aldı. Kulübün sitesinde yer alan açıklamada,”Diyarbakırspor'u, sporcularımızı, teknik heyetimizi ve şahsım başta olmak üzere yönetici arkadaşlarımı zan altında bırakarak, kamuoyunu yanlış bilgilendirerek farklı yorumlara yol açan haberlere bundan sonra hiç bir şekilde cevap vermeme ve polemiğe girmeme kararı aldık. Bu sıkıntılarla uğraşırken Diyarbakırspor'a hizmet etmekle ilgili temel hedefimizden uzaklaştığımızın farkına vardık. Bizi bu polemiklere çekmek isteyen ve farkında olarak veya olmayarak Diyarbakırspor'a zarar verilmesine yol açan bu polemiklere artık cevap vermeyecek, gücümüz yetiğince bu onurlu görevi sürdürmeye devam edeceğiz. Biz, kulüp yöneticiliğimiz mantığının şirket yönetme mantığı ile aynı olduğunu sezon başında açıklamıştık. Arsa satışı da batacak bir şirketi kurtarabilmenin bir aracıydı.

‘RAKİPLERLE UĞRAŞALIM’

 Bu uygulamanın her ne kadar art niyetli olduğu dillendirilse de biz olması gerekeni açık yüreklilikle dile getirdik ve genel kuruldan izin talep ettik. Bu dediğimizin de ve doğru bir işlem olduğunun da arkasındayız. Bu kulüp tarih olduktan sonra kim neylesin bu araziyi. Ya birilerine peşkeş çekilir ya da hazineye kalır. Yaptığımız ve yapacağımız yanlışlarda da yargı önünde hesap vermeye ve cezasını da çekmeye hazır olduğumuzun da bilinmesini isteriz. Yanlış ve art niyet varsa önce bizim kendimizi, sonrada tarihin bizi affetmeyeceğinin bilincindeyiz. Bu vesileyle bizimle yolunu ayıran hocamızın yerine yeni teknik direktör arayışlarımızı başlatmış bulunmaktayız. Sporcularımıza gerekli motiveyi sağlatmak ve bu hafta oynayacağımız Bozüyükspor maçına bakmak istiyoruz. Beni ve yönetici arkadaşlarımı seversiniz sevmesiniz sizlerin düşüncesi tabi ki saygı duyarız, ama bu takımı ve Diyarbakır spor kulübünü seven herkesi bu takım bu ligde bırakmak adına desteğe ve mücadeleye davet ediyoruz. Biz rakiplerimizle uğraşırken biri birimizle uğraşmayalım lütfen. “ denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi