DSİSpor'da çifte şampiyonluk

DSİ spor hafta sonu Malatya ve Batman’da düzenlenen Futbol ve Basketbol Türkiye şampiyonası gurup maçlarında çifte şampiyonluk elde etti.

DSİSpor'da çifte şampiyonluk

Malatya’da düzenlenen U-19 Türkiye Gençler Futbol şampiyonası 2. kademe maçlarında DSİ Spor ilk maçında rakibi Mersin Akdeniz Belediye Sporu 2-0 yendi. İkinci maçında Adana Demir Spor ile 3-3 berabere kalan DSİ spor adını finale yazdırdı. Final maçında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan DSİ Spor zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 5-4 kazandı. DSİ spor bu galibiyetle gurup şampiyonu olarak Türkiye geneli 1200 takım arasında son 4 takım arasına kalarak yarı final maçları oynama hakkı elde etti.

DSİ SPOR BASKETBOL’DA BENDE VARIM DİYOR

Yaklaşık iki hafta önce U-13  Basketbol liginde Türkiye finallerine adını yazdıran DSİ spor bu kez Batman’da düzenlenen U-14 Basketbol şampiyonasında elde ettiği gurup şampiyonluğu ile Türkiye finallerine kalma başarısını elde etti. DSİ spor Batman’da düzenlenen şampiyonanın ilk maçında Şanlı Urfa Gelişim Sporu 57-43,ikinci maçında Siirt Sporu 71-38 ve final maçında Batman Sporu 57 -32 yenerek Gurup şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.

BAŞKAN TAKIMINDAN ÇOK MEMNUN

DSİ Spor Başkanı Metin Güneş; “Bu sezon gerçekten çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Uzun yıllardır futbolda elde ettiğimiz başarıların yanı sıra Basketbolda da bu sezon aynı başarıyı yakalamak bizi çok sevindiriyor. Kurum amirlerimiz başta olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte uzun yıllar önce tesisleşmeye verdiğimiz önemle birlikte bugün sportif açıdan elde ettiğimiz bu başarılar tesadüf değildir. Tam aksine ekip olarak planlı ve programlı ve özverili çalışmalarımız elde ettiğimiz başarıların bir sonucudur. Bu duygularla bize her zaman desteklerini esirgemeyen başta Bölge Müdürümüz Murat Dağdeviren olmak üzere yönetici arkadaşlarım, Teknik heyet, sporcular, kulüp çalışanları, sporcu aileleri ve tüm DSİ Spor camiasına teşekkür ediyorum. “Biz Büyük Bir Aileyiz”.

Kaynak: Diyarbakır Söz